Inxhinier Mekanik

Punajuaj
 • Post Date: May 18, 2022
 • Apply Before: September 17, 2022
 • Applications 0
 • Views 12
Job Overview

CLIMA POINT është Shpërndarës i Autorizuar i markёs japoneze  Mitsubishi Electric në Shqipëri pёr sistemet HVAC, ngrohje – ftohje, ventilim dhe kondicionim. Aktiviteti i kompanisë shtrihet në disa qytete të vendit nëpërmjet pikave të aprovuara të shitjes.  Ne ofrojmë produktet e teknologjisë së padiskutueshme japoneze, profesionalizëm dhe kualitet duke ju qëndruar pranë klientёve dhe ofruar konsulencë, projektim, implementim dhe asistencë teknike.

Detyrat

 • Kёrkohet inxhinier mekanik pёr sistemet HVAC.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë dega inxhinierisë mekanike.
 • Experienca e punës në fushën e klimatizimit përbën avantazh.
 • Të njohë shumë mirë programin Auto CAD dhe programet bazë Microsoft Office.
 • Të njohë shumë mirë gjuhën angleze, të shkruar dhe të folur.
 • Të ketë aftësi organizative, planifikuese dhe analizuese.
 • Patentë makine.

Cv-të më fotografi duhet të dërgohen në adresen elektronike: info@climapoint.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.