Inxhinier Mekanik ose Mekatronik

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Apply Before: January 18, 2022
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

EMC Engineering Maintenance Center Shpk, eshte nje kompani me Qender ne Durres e cila nder te tjera ofron sherbimet e Mirembajtjes dhe Riparimit ne Fushen Industriale, Portuale dhe te Logjistikes ne Shqiperi dhe Kosove.

EMC eshte perfaqesuese Zyrtare e Kompanive Gjermane LINDE Material Handling GmbH, HANSA-FLEX AG dhe HOPPECKE Batterien GmbH & Co. KG.

Ne kerkojme; Inxhinier Mekanik ose Mekatronik

Pershkrimi i Punes:

Fusha e veprimtarise do te permbaje organizimin, implementimit, kontrollin dhe regjistrimin e punes dhe do te fokusohet kryesisht ne kryerjen e sherbimeve te  Mirembajtjes dhe Riparimeve te Mjeteve Industriale te perpunimit te ngarkesave si Pirunj, Vinca Portuale, Fadroma, Reach Stacker etj..

Kualifikimet

Kandidati duhet te plotesoje keto kritere:

 • Arsim i Larte per Inxhinier Mekanik ose Mekatronik;
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze;
 • Preferohet vendbanimi ne Durres.

 

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre ne adresen tone te Emailit;

Email: info@emc.com.al

Engineering Maintenance Center Shpk

Rr. Vath Turja 101, Rrashbull 2021 Durres Albania www.emc.com.al

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.