Inxhinier Ndertimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 9, 2021
  • Applications 0
  • Views 87
Job Overview

I.S.D.C” Dega në Shqipëri e kompanisë prestigjoze I.S.D.C Ltd me qëndër në Zvicër ushtron aktivitetin e saj edhe në Shqipëri që prej 2009 me bazë prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më të lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, import- eksportin dhe ndërtimin.
I.S.D.C kërkon një Inxhinier Ndërtimi në Zbatim me eksperiencë në fushën e ndërtimeve civile, ku kryesisht të ketë ndjekur disa projekte objektesh civile nga fillimi.

Detyrat

– Ndjekja e punimeve të zbatimit.
– Ndjekja e grafikut të punimeve sipas afateve kohore.
– Kontrolli i cilësisë së punimeve.
– Ndjek dhe realizon detyra të tjera gjatë procesit të punës.
– Të drejtojë dhe supervizojë stafin e përfshirë në projekt.
– Të njohë dokumentacionin Tekniko –Ligjor që duhet në objekt;
– Të ketë aftësi shumë të mira organizative, të dijë të koordinojë punën, dhe të raportojë te bashkëpunëtorët e projektit

Kualifikimet

– Te kete mbaruar Fakultetin e Inxhinierise së Ndërtimit, profilizuar në Inxhinieri Ndërtimi.
– Minimalisht 5 vjet experiencë pune në të njejtin profil kryesisht në objekte Civile me karakter tregëtar dhe banimi;
– Aftësi për të menaxhuar projekte dhe kontrata të ndryshme specifike që përfshihen në projekte ndërtimi;
– Të jetë i disponueshëm për Drejtues Teknik;
– Aftësi të shkëlqyera organizative.
– Zoterimi i gjuhes Angleze perben avantazh.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV me foto bashkangjitur në adresën: burimenjerezore@isdc.al    
Suksese!

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience5 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.