Inxhinier Ndertimi

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Fabrika e prodhimit të profileve të Aluminit dhe të prodhimit të kabinave për makina elektrike, kërkon të punësojë: Student që kanë mbaruar Msc (Mp) ose janë në mbarim te vitit te fundit (viti i II Msc, Mp), në fakultetin e Ing.Ndertimit në drejtimin Srukturë.

 • Personat duhet të kenë njohuri të theksuara teorike (duke pasur edhe njohuri praktike përbën avantazh) të profilit të cituar.
 • Për stafin e ri kompania organizon trajnime duke sjellë specialist të huaj për trajnimin e personelit në kompanine Everest si dhe kur është e mundur trajnimet bëhen jashtë vendit kryesisht tek partnerët e saj strategjik.
 • Te interesuarit te kontaktojne te adresa e emailit: info@everest.al
Job Detail
 • Career LevelStudent
 • ExperienceFresh
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.