Inxhinier Ndertimi ne Zbatim

Punajuaj
 • Post Date: December 29, 2021
 • Apply Before: May 27, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

B 93 shpk. u themelua si një kompani ndërtimi më 1994, me seli në Fier, Shqipëri. Prej vitit 2007  kemi një zyrë operacionale në Tiranë.
Që atëherë, kompania ka zgjeruar veprimtaritë dhe aktivitetet e saj në të gjithë Shqipërinë, veçanërisht në Vlorë, Sarandë, Memaliaj, Finiq, Mallakaster, Fier, Berat, Roskovec, Elbasan, Korçë, Durrës, Vorë, Vau Dejes, Shkodër, Tirane, Lure etj. .

Biznesi ynë kryesor përfshin ndërtimin, rindërtimin dhe mirëmbajtjen e ndërtesave civile dhe industriale, rrugëve, punimeve artistike, furnizimit me ujë, kanalizimeve, shtresave të lumenjve; ndërtimi dhe mirëmbajtja e punëve elektrike për shpërndarjen dhe transmetimin e energjisë elektrike (tension i ulët deri në mes); mirëmbajtja e hapësirave të gjelbra

Detyrat

 • Ndjekja e punimeve të zbatimit.
 • Ndjekja e grafikut të punimeve sipas afateve kohore.
 • Kontrolli i cilësisë së punimeve.
 • Ndjek dhe realizon detyra të tjera gjatë procesit të punës.
 • Të drejtojë dhe supervizojë stafin e përfshirë në projekt.
 • Të njohë dokumentacionin Tekniko –Ligjor që duhet në objekt dhe ti mbajë ato konform legjislacionit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira organizative, të dijë të koordinojë punën, dhe të raportojë te bashkëpunëtorët e projektit per punimet e realizuara.

Kualifikimet

 • Te kete mbaruar Fakultetin e Inxhinierise së Ndërtimit, profilizuar në Inxhinieri Ndërtimi.
 • Minimalisht 1 vit experiencë pune në të njejtin profil kryesisht në objekte Civile me karakter banimi;
 • Aftësi për të menaxhuar projekte dhe kontrata të ndryshme specifike që përfshihen në projekte ndërtimi;
 • Aftësi të shkëlqyera organizative.
 • Zoterimi i gjuhes Angleze perben avantazh.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV bashkangjitur në adresën: info@b93.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.