Inxhinier NOC

Punajuaj
 • Post Date: January 14, 2022
 • Apply Before: May 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kerkojme te punesojme Inxhinier NOC.

Detyrat

 • Monitoron rrjetin aktiv te Abissnet dhe ben lajmerimet perkatese
 • Kryen konfigurimin e te gjithe klienteve Abissnet ne sistem.
 • Kryen detyra të tjera të përcaktuara nga drejtori i NOC.

Kualifikimet

 • Diplomë e arsimit të lartë në Elektronikë,Informatike ose Telekomunikacion.
 • Certifikim CCNA ose MTCNA (perben avantazh)
 • Nje ose më shumë vite eksperiencë pune (preferohet)
 • Njohuri te mire te teknologjise Fiber Optike, VoIP, Routing & Switching Cisco
 • Njohuri te mire te rrjeteve IP

Nese mendoni se i permbushni kriteret e mesiperme mos nguroni te aplikoni me CV ne adresen e emailit: b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.