Inxhinier Perpunimit te Drurit

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 27
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. 

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në sektorin e perpunimit të drurit, ne pozicionin: Inxhinier Perpunimit te Drurit.

Përshkrim i Përgjithshëm
Inxhinier Përpunimit te Drurit do të duhet të marrë përsipër përgjegjësitë për të ndjekur proceset e prodhimit të lëndës së drurit dhe të garantojë prodhimin e produkteve sipas standardeve të kompanisë.

Detyrat

 • Interpreton skicat e projekteve dhe i zbaton në punime.
 • Garanton procesin e prodhimit duke siguruar prodhimin në kohë, me cilësi dhe me kosto efektive.
 • Planifikon dhe organizon punën për proceset e montimit të produkteve në objekte.
 • Kontrollon cilësinë dhe ndjekjen e punimeve të stafit që ka në varësi.
 • Raporton tek Administratori.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierisë për përpunim druri ose ndonjë fakultet tjetër të ngjashëm.
 • Preferohen kandidatë me eksperiencë të mëparshme pune në fushën e mobilerisë.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të punuarit në grup.
 • Të zotërojë në nivel të mire Paketën Office.

Te interesuarit te aplikojne nepermjete emailit hr@agikons.com, ose nepermjet numrit tone te kontaktit:  0684052085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.