Inxhinier Perpunues

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 9, 2021
 • Applications 0
 • Views 37
Job Overview

“I.S.D.C” Dega në Shqipëri e kompanisë prestigjoze I.S.D.C Ltd me qëndër në Zvicër ushtron aktivitetin e saj edhe në Shqipëri që prej 2009 me bazë prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më të lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, import- eksportin dhe ndërtimin.
I.S.D.C kërkon një Inxhinier/e Perpunues.

Detyrat

 • Ripunon dhe detajon projektin për zbatimin;
 • Suporton kantieret me sherbimin e vizatimeve te punes;
 • Sigurohet që operacionet të jenë në përputhje me standardet e sigurisë dhe cilësisë.
 • Ndjek aplikimin e standartit të vizatimeve që punon kompania ose të parashikuar në kontratën e zbatimit;
 • Në bashkëpunim me inxhinierin topograf dhe inxhinierin e zbatimit nxjerr volumet metrike dhe përgatit librezat e masave për punimet e realizuara;
 • Zbërthen projektin për të nxjerr listën e materialeve të nevojshme;
 • Bashkëpunon me drejtorinë teknike për të gjitha ndryshimet e nevojshme në kantier.

Kualifikimet

– Të ketë përfunduar fakultetin e inxhinierise ndertimit.
– Minimalisht 2 vjet experiencë pune në të njejtin profil;
– Shkathtësi analitike;
– Të punojë ne grup dhe të kete aftësi komunikimi ndërpersonale’;
– Njohuri e nivelit të lartë në teknologjinë kompjuterike dhe funksionimin e sistemeve;
– Aftësi të shkëlqyera organizative;

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV me foto bashkangjitur në adresën: burimenjerezore@isdc.al   
Suksese!

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.