Inxhinier Projektues

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 25, 2021
  • Applications 0
  • Views 100
Job Overview

Kerkohen inxhiniere projektues :

1) Specialist CAD FIBER junior
Projektimi i rrjetit FTTH te fibres optike
– aftesi projektuese shume te mire
– diplome ne inxhinieri ( e preferueshme ing. Elektronike/telekomunikacion/elektrike)
-aftesi ne perdorimin e CAD dhe GIS
– njohje te pakten te kuptuarit te gjuhes italiane
-deshire per te mesuar dhe zhvilluar profesionalisht
– dinamik dhe autonom ne pune.
– Paga ne varesi te eksperiences.

Ofrohet formacion i dedikuar.
2) Specialist CAD junior
Projektim i strukturave te stacioneve per telefonine celulare/ vleresim i rrezatimit/projekt ekzekutiv/perllogaritje
– aftesi projektuese shume te mire
-diplome ne inxhinieri ( ing.ndertimi/telekomunikacion/ gjeometri/arkitekture)
– aftesi ne perdorimin e CAD dhe programeve SAP
– njohje te pakten nivel mestar e gjuhes italiane (mbi te gjitha e shkruara)
– deshire per te mesuar dhe per tu zhvilluar profesionalisht
– dinamik dhe autonom ne pune
– paga ne varesi te eksperiences

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne nr e tel 0697489433 (vetem whatsapp) ose te cojne CV tek info@studio-radar.com

Faleminderit

Cel. : 0697489433

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.