Inxhinier Projektues

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 112
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. 

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në sektorin e perpunimit të drurit, ne pozicionin: Inxhinier Projektues. Inxhinieri i Projektit eshte pergjegjesgjes per projektimin e projektit sipas specifikimeve te dhena.

Kualifikimet

 • Te kete njohuri shum te mira te kodeve te prjektimit si Eurocode 2, Eurocode 3, Eurocode 8.
 • Pervoje mbi 4 vite si inxhinier/e Projektues.
 • Te kete njohuri shum te mira ne projektimin e projekteve.
 • Te zoteroje programet AUTOCAD,SAP2000, Revit si dhe njohja e softwere-ve te tjera perben avantazh.
 • Te kete njohuri shum te mira ne Paketen Office.
 • Te kete aftesi shum te mira komunikuse dhe te punes ne grup.

Te interesuarit te aplikojne nepermjete emailit hr@agikons.com, ose nepermjet numrit tone te kontaktit:  0684052085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania. 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience4 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.