Inxhinier Sistemi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 109
Job Overview

Infosoft Systems Shpk, kerkon te punesoje: Inxhinier Sistemi

Detyrat

 • Ofron suport per teknologjine ku ai eshte ekspert
 • Pergjigjet per manaxhimin dhe eskalimin e case-eve per kliente enterprise me vendoret perkates.
 • Kryen vleresimet e pjeseve te projekteve te ekspertizes se tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohet e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje qe perfshijne teknologji te ekspertizes se tij si dhe pershkruan zgjidhjen e kerkuar, ne rast kerkese per ofertim.

Kualifikimet

 • Diplome Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile te tjera teknike.
 • Minimalisht 3 vjet eksperience ne kete fushe.
 • Njohuri praktike ne teknologji te Microsoft ku  perfshihen Windows Server, Active Directory, MS Exchange, MS Server Virtualization (Hyper-V) and MS Client virtualization Solutions etj, System Center etj.
 • Njohur ne Server and Storage Solutions – e preferueshme
 • Njohuri praktike ne networking – e preferueshme
 • Njohuri shume e mire e gjuhes angleze.
 • Aftesi shume te mira komunikuese

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.