Inxhinier Zbatim Objekti

Punajuaj
 • Post Date: July 26, 2023
 • Apply Before: November 24, 2024
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

ALUFLOR mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. Për më tepër ALUFLOR ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. Përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më të mira teknike.

Detyrat

Duhet t’i permbahet ketyre rregullave:

 • Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës.
 • Të jetë i komunikueshëm me kolegët dhe i gatshëm në çdo kohë të japë ndihmën e tij për nevojat e kompanisë.
 • Të karakterizohet nga ndershmëria,integriteti dhe korrektësia.
 • Të ketë aftësi organizative, kreative dhe të ndihmojë në dhënien e ideve të reja.
 • Të eci me të njëjtin hap me qëllimet dhe synimet e kompanisë.
 • Të ruajë konfidencialitetin.

Kualifikimet

Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën e Inxhinierisë, Preferohet profili Inxhinier Zbatimi.
 • Mbi 5 vjet eksperiencë pune në kantiere të mëdha.
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze.
 • Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi.
 • Aftësi për të punuar në grup.

Për ata që i plotësojnë këto kritere të dërgojnë CV-në e tyre me foto, duke specifikuar pozicionin e punës për të cilin aplikojnë.

Nr.Tel : 067 404 1209

Adresa: Rr. “Gramoz Pashko”, tek Terminali i Jug-Lindjes përball Fakultetit Ekonomik, kati 3,  Tiranë.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience5 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.