IT (Help Desk)

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 19, 2021
  • Applications 0
  • Views 101
Job Overview

Infotelecom shpall te lire pozicionin IT (HELP DESK) per zyrat ne Tirane!

Kualifikimet

Kerkohet:
1-Njohje shume e mire ne Administrim rrjeti
2-Te jete i afte te diagnostikoje problemet ne Switche dhe Router ate shkaktuara nga probleme ne konfigurime ose ne problemet Hardware.

Ofrojme:
1-Kontrat te rregullt pune
2-Pune full-time
3-Ambjente komode pune
4-Paga e kenaqshme
Personat e intersuar duhet te dergojne CV-ne ne adresen e meposhtme te emailit: hr@infotelecom.al

Vetem personat e qe plotesojne kriteret do te telefonohen per te caktuar nje interviste.
ose te paraqiten per te dorezuar CV ne adresen Rruga Elbasanit perball Fakultetit Ekonomik, pallati PARK GATE kati i I

Nxitoni per te qene edhe ju pjese e Kompanise tone !
Jeni te mirepritur!
Cel. : 0684016349


Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYDevelopment
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.