IT Network Specialist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 71
Job Overview

 

Detyrat dhe përgjegjësitë përfshihen në këto pika por jo vetëm:

 • Monitoron rrjetin kompjuterik.
 • Trajton problematikat e lindura nga monitorimet.
 • Konfiguron pajisjet ekzistente ose të shtuara në rrjet.
 • Përditëson programin kompjuterik të pajisjeve.
 • Përmirëson infrastukturën aktuale.

Kualifikimet

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë per Inxhinieri Telekomunikacioni / Kompjuterike / Informatike;
 • Eksperienca pune përbëjnë avantazh;
 • Të ketë aftësi të punojë në mënyrë individuale dhe në grup;
 • Të jetë i gathsëm të punojë me turne;
 • Të jetë i disponueshëm për të kryer inspektime edhe jashtë orarit zyrtar;
 • Aftësi shumë të mira në vendimmarrje dhe zgjidhje të problemeve;
 • Aftësi për të ndërtuar marrëdhënie pozitive brenda kompanisë dhe i/e aftë të ndërtojë ekspertizë profesionale me integritet dhe përkushtim;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese, analitike, operacionale dhe koordinuese;
 • Njohuri të mira në gjuhën angleze dhe italiane;
 • Preferohet të jetë zotërues i kualifikimeve dhe certifikimeve në rrjet si CCNA dhe CCNP Routing & Switching;

Nëse përmbushni të gjitha kriteret e përmendura më sipër, ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj në adresën elektronike: contact@it-works.io me referencë #ITNetworkSpecialist.

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.