IT Specialist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 9, 2021
  • Applications 0
  • Views 47
Job Overview

Albtours D njofton se në departamentin e IT dhe Marketingut eshte krijuar nje vend i lire pune per pozicionin IT Specialist. (FRONT END)

Kritere te vecanta:
– Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta në Universitetin e Tiranes.
– Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh. Mesatarja e fakultetit te jete mbi 8.
– Te kete eksperience pune mbi 5 vjet

– Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
– Te kete njohuri shume te mire perdorimi mbi gjuhet e programimit: JOOMLA, CCS,FTP, HTML,PHP.

Aftesi nderpersonale:
• Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale.
• Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative.

• Menaxhim i mire i stresit dhe orientim ndaj detajeve.
• Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader.

Preferohen kandidate qe kane njohuri mbi: ADOBE FAMILY.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV dhe letër interesi në adresën: info@vas.al

Shperblimi do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.
Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al.

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience5 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHtml Department
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.