IT,teknik kompjuter

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 48
Job Overview

Kompania EURO INFORM shpk (Planet Computers) kerkon te punesoje nje IT (Teknik servisi me eksperience).

Personat e interesuar duhet te plotesojne kerkesat si me poshte.

• Të jenë diplomuar në nivelin bachelor ose master për Inxhinieri Elektronike ose Informatike.
• Te kene eksperience pune mbi 3 vjet si IT ne kompani kompjuterike.
• Të zotërojnë shumë mirë në të shkruar dhe në të folur gjuhen Angleze.
• Të zotërojnë lejë drejtimi automjeti.
• Të zotëroje aftësi të mira komunikative dhe punë në grup.

Kush punon tek Planet Computers,punon ne nje ambjemt kompd dhe miqesor.

Te interesuari mund te kontaktojne ne:

e-mail: info@planetcomputers.al

Cel: +355 689032925

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYIT
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.