Junior Motion Graphic

Punajuaj
 • Post Date: December 27, 2021
 • Apply Before: May 25, 2022
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

Junior Motion Graphic

Departamenti: Grafikës

Raportim: Drejtuesit të Departamentit

Përshkrimi përmbledhës i punës:
Të ketë njohuri të mira në post produksion, animacion, kompozim si dhe njohuri në programet Adobe Photoshop, Adobe After Effects dhe Adobe Illustrator.

Eksperienca profesionale: 1 – 2 vite eksperiencë

Aftësi dhe cilësi:

 • I komunikueshëm dhe i sjellshëm;
 • I aftë për të punuar në skuadër;
 • I aftë për të punuar shpejtë dhe me saktësi.

Të gjitha CV-të tuaja mund t’i dërgoni në adresën e e-mailit hr@tring.tv.
Vetëm kandidatët të cilët i përmbushin kriteret do të kontaktohen.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.