Jurist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 24, 2021
 • Applications 0
 • Views 72
Job Overview

Jurist/e

Detyrat

Detyrat dhe pergjegjesite;

 • Menaxhimi i kontratave;
 • Perfaqesimi i kompanise ne institucione shteterore;
 • Menaxhimi i marredhenieve ligjore me punonjesit;
 • Problematika ligjore te tjera ne baze te veprimtarise se kompanise

Kualifikimet

 • Të ketë kryer studimin e lartë per drejtesi;
 • Njohja e gjuhës Angleze ;
 • Të ketë njohuri të mira të paketës office;
 • Të kete eksperience si jurist ne shoqeri te tjera tregtare;
 • Të zotërojë patentë të klasit B;

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike; info@comodita-home.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.