Jurist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 6, 2021
  • Applications 0
  • Views 77
Job Overview

Jurist me kohe te plote Pune ne zyre

Detyrat

Pergatitja e shkresave dhe pergjigjeve Pergatitja e dokumentacionit per tender Mbajtja e protokollit Mbajtja e arkivit

Kualifikimet

Diplome Master ne fushen Juridike

Ju lutem dergoni CV me email ne adresen: info@krijon.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.