JURISTE

Punajuaj
  • Post Date: November 21, 2021
  • Apply Before: January 20, 2022
  • Applications 0
  • Views 6
Job Overview

Pespa Alumin shpk kerkon te punesoje juriste.

Kriteret e pergjithshme:

Te kete perfunduar arsimin e larte ne Fakultetin e Drejtesise (shteteror);

Pranohen kandidate me dhe pa eksperience;

Te kete njohuri te mira te legjislacionin shqiptar;

Te kete njohuri me perdorimin e paketes office;

Te kete aftesi shume te mira ne formulimin e qarte te mendimit juridik dhe shkrimit te tij;

Njohja e gjuheve te huaja perben avantazh;

Te jete me banim ne Durres ;

Ftojme te gjithe te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emailit cv@pespagroup.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelExecutive
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.