Kamarier/Banakier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 22, 2021
 • Applications 0
 • Views 27
Job Overview

Greenwich Coffe Bar hap pozicione te reja pune si Kamarier/ banakier.

 • Paga e kenaqshme plus bakshishe.
 • Kushte te mira pune

Detyrat

 • Të sigurohet që të gjithë klientëve ti shërbehet në standardin e Bar-it
 • Të sigurohet që Bari është i pajisur plotësisht
 • Të jetë përgjegjës për faturimin.

Kualifikimet

 • Aftesi shume te mira komunikimi
 • Eksperienca perben avantazh
 • Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me punonjësit e tjerë.

Te interesuarit dhe per me shume info ju ftojme te kontaktoni ne nr : 0688743173

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.