Kamarier Bari&Restoranti

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 21, 2021
  • Applications 0
  • Views 55
Job Overview

Kompania Ani shpk, Hotel Austria me aktivitet Hotelerik,eshte ne kerkim te nje:
1. Kamarier Bari dhe Restoranti

Kriteret e kerkuara:
1. Te kete experience pune ne te tilla aktivitete.
2. Te njohe shume mire programet kompjuterike.
3. Mosha e preferueshme 25-30vjec.
4. Te jete bashkepunues dhe ta doje punen.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre, ne adresen e meposhtme:
ani.shpk2016@gmail.com

Pasi te studiohen CV me kujdes, do te telefonohen Kandidatet e perzgjedhur
Tel. : 04225 6435

cel 0682020651

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYIT
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.