KAMARIER/E

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 12, 2021
  • Applications 0
  • Views 79
Job Overview

“On Time Tirana Restaurant” me vendndodhje te Rruga e Bogdaneve N.7 (prane rruges se Kavajes) kërkon:
– KAMARIER/E

Ofrohet :
Pagesë dhe kushte te kenaqeshme.
Pervec pages ofrohet DREKA E PERFSHIRE.


Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin 0672010923ose ne Whatsapp.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.