Kamarier / e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 14, 2021
  • Applications 0
  • Views 62
Job Overview

Çoko bistro-bar, ofron vende pune për kamarier / e :

1.Të jetë mbi moshën 22 vjec.
2.Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
3.Të ketë pak eksperiencë pune.
4.Të ketë aftësi të mira komunikuese.
5.Të jetë i përkushtuar në punë dhe të ketë vetëbesim.
6.Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Kanditatit i ofrohet :
1. Pagë shume e kënaqshme.
2. Kontratë e rregullt pune.
3. Sigurime shoqërore dhe shëndetësore.
4. Mundësi karriere dhe trajnimi.
Adresa : Rr Pjeter Bogdani ose rruga ku ndodhet Lolipop

Ju mund të na kontaktoni në numrin +355692087797 ose mund të dërgoni CV -të tuaja në adresën e emailit aidabam@yahoo.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.