Kamarier/e

Punajuaj
  • Post Date: January 5, 2022
  • Apply Before: May 6, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

Kerkojme te punesojme dy kamariere per nje ambjent te ri bar lokal. Lokali eshte nje format i ri qe aplikohet ne tregun shqiptar. Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme. Kerkohen individe qe jane te afte te punojne ne grup, korrekte ne realizimin e detyrave te cakutara dhe komunikues ne bashkeveprimin me klientet dhe koleget.

Detyrat

– Sherbimi etik dhe ne cilesine e kerkuar ndaj klienteve.
– Angazhimi ne iventarizimin e furnizimeve.
– Respektimi i rregullave te vendosura per mirembajtjen e bar-it.

Te interesuarit te dergojne nje CV ne adresen e e-mail: winactive.office@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelExecutive
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.