Kamarier/e

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

FAMED lounge bar Don Bosko kërkon te punësojë: Kamarier/e. 

Kualifikimet

 • Eksperienca te meparshme ne kete fushe.
 • Page e kenaqshme dhe kushte te mira pune.

Të interesuarit të na kontaktojnë në numrin e telefonit: 069 22 76 922

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.