Kamarier/e

Punajuaj
  • Post Date: January 8, 2022
  • Apply Before: May 9, 2022
  • Applications 0
  • Views 5
Job Overview

Hotel Alion Durres
Kerkojme te punesojme kamarier / kamariere turn i pare dhe i dyte.
Preferohet qe kandidatet te kene eksperience pune.

Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne ne telefon dhe ne WhatsApp ne nr e tel +355 67 727 7772.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.