Kamarier/e Bari dhe Restoranti

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 12, 2021
  • Apply Before: January 11, 2022
  • Applications 0
  • Views 12
Job Overview

Bar Restorant ‘ SEMA’ me adrese ne Durres kerkon te punesoje:

Kamarier/e Bari dhe Restoranti.

Eksperienca eshte kusht i domosdoshem.
Njohja e gjuhes se huaj anglisht perben avantazh.

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe paga te kenaqshme.

Per me teper informacion ose per te caktuar nje interviste.

Cel. : 0672033224

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.