Kamarier M/F

Punajuaj
 • Post Date: January 8, 2022
 • Apply Before: May 9, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj:

Misioni jone është të sigurojmë cilësi maksimale për çdo shërbim, Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë,
punojmë në krah të klientëve tanë për të dhuruar sherbim maksimal ne tregun e Hotelerise .

Përshkrim i punës:

Amara Hotel & Spa kërkon të zgjerojë stafin me persona, të vetë motivuar, bashkëpunues dhe me vullnet për të bashkepunuar ne grup

 • Kamarier restoranti, (Minimumi 1 vit experience ).

Aftësitë e kërkuara:

 • Të jene te kujdesshëm ndaj detajeve.
 • Të jene fleksibël, dhe konfident.
 • Te ndershem edhe njerez pozitiv.

Ofrohet :

 • Ambient komod pune dhe staf motivues.
 • Paga+Bonuse ditore ne baze te performances
 • Kontrate e rregullt pune

Te interesuarit/rat te nisin CV e tyre ne email: info@amarahotel.al  financa@amarahotel.al
ose te kontaktojne ne nr e cel 0677079999

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.