Kamarier / Ndihmes Kamarier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 17, 2021
 • Applications 0
 • Views 62
Job Overview

Maritim Hotel Plaza Tirana ka shpallur pozicione te lira pune ne Departamentin e Ushqimit dhe te Pijes (Food & Beverage Department).

Kamarier/ Ndihmes Kamarier (M/F) 

Nese jeni te pasionuar pas ketij profesioni, te fokusuar tek klienti, te vemendshem ndaj detajeve dhe te afte per te punuar ne grup atehere jeni kandidati i duhur per ne!

Detyrat

Detyrat Kryesore Kamarier / Ndihmes Kamarier

 • Te siguroni nje standart te larte sherbimi ne bar / restorant
 • Te jeni pergjegjes per kenaqesine e klienteve tane, nepermjet sherbimit te ofruar.
 • Te njihni produket ne menu.
 • Te promovoni ne nje menyre profesionale produket dhe sherbimet qe ofron bari / restoranti dhe te rrisni shitjet.

Kualifikimet

 • Eksperience ne kete fushe 2-3 vjecare.
 • Njohuri baze te gjuhes Angleze eshte kusht i detyrueshem.
 • Nje gjuhe e dyte perben avantazh.

Per ta aplikuar kandidatet duhet te dergojne nje CV ne adresen: hr@plazatirana.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.
Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail.

*Ne respektim te Ligjit Nr.9887, date 10.3.2008 per Mbrojtjen e te Dhenave Personale i gjithe informacioni i dergeruar nepermjet CV tuaj do te trajtohet ne menyre konfidenciale dhe nuk do ti shperndahet asnje pale te trete.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.