Kamarier

Punajuaj
 • Post Date: December 13, 2021
 • Apply Before: April 11, 2022
 • Applications 0
 • Views 19
Job Overview

Hotel Rosa Blu kerkon te punesoje: Kamarier

Detyrat

 • Te kene eksperience ne kete pozicion.
 • Personat e perzgjedhur duhet te dine si te sherbejne dhe komunikojne ne menyre diskrete.
 • Te kene sens te larte te mirekuptimit.
 • Te kene aftesi shume te mira komunikimi

Kualifikimet

 • Mosha e tyre preferohet te jete nga 20-30 vjec.
 • Të kenë përkushtim dhe durim gjate orarit te punes.
 • Dhe mbi te gjitha të karakterizohen nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia.

Ju lutem dergoni CV tuaj: shyze.biznes@yahoo.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.