Kamariere , Banakiere , Hostes

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 5, 2021
  • Apply Before: March 3, 2022
  • Applications 0
  • Views 9
Job Overview

Ofrojme vend pune per Kamariere / Banakiere / Hostes
per Meet’Point Longue Bar.

Kerkohet experience, komunikim i mire ne grup,
mundesisht gjuhe e huaj Anglisht dhe paraqitje e mire.

Vendodhja ne Rrugen e Kosovareve, prane Universitetit Marin Barleti.

Kontaktoni ne: +355 69 206 7275

 

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.