Kamariere për bar dhe restorant

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Apply Before: January 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

New King House Restorant eshte ne kerkim nje Kamariere për bar dhe restorant.

Detyrat

 • Shërbimi i klienteles së barit apo restorantit.
 • Të kenë ekperience ne Bar/Restorante.

Kualifikimet

 • Aftesi te mira komunikimi me klientet, vizitoret, manaxherin dhe stafin;
 • E afte te punoj ne skuader por edhe ne menyre individuale;
 • E afte te koordinoj dhe balancoj punen;
 • Te flas anglisht ose nje gjuhe tjeter;
 • Të njohë edhe proceset e bankakut;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të kenë prezencë të mirë.

Ju lutem dergoni CV tuaj tek: kinghouse.al@gmail.com
Telefononi per me shume informacion tek Tel dhe WhApp 0672220007

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.