Kasap ne supermarket

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 28, 2021
  • Applications 0
  • Views 70
Job Overview

Detyrat

Prerje dhe pergatitja e mishit.

Përpunimi dhe marinimi i mishit.

Pergatitja e salciceve, qofteve, dhe nenprodukteve te tjera te mishit; etj.

Kualifikimet

Arsimi i mesem.

Eksperience pune 2 vjecare ne kete sektor.

Preferohet mosha nen 50 vjec.

Shënime

Te interesuarit te paraqiten prane zyrave te KMY ne Yzberisht cdo dite nga ora 9.00-12.00
info@kmy.al | +355 68 90 27 049

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.