Kasier & Sistemues

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 13, 2021
 • Applications 0
 • Views 18
Job Overview

WELL Sh.p.k., për rrjetin e tij drugstore kërkon të rekrutojë për qytetin e Tiranës: Kasiere & Sistemues

Vendodhja: WELL TIRANË

Permbledhja e Pozicionit:

Nje Kasiere eshte pergjegjese per menaxhimin e perditshem te arkes se vet ne perputhje me Vlerat dhe politikat e pergjithshme te kompanise.

Sigurohet qe gjate procesit te pageses, te jete i/e sakte, korrekt/e, te jap informacionin e duhur dhe ne te njejten kohe te ofroje sherbim te jashtezakonshem ndaj secilit klient, te shoqeruar me buzeqeshje dashamiresi dhe sjellje profesionale.

Detyrat

 • Skanon produktet me pergjegjesi pa harruar asnje;
 • Kujdeset per mirembajtjen e produkteve dhe mbajtjen paster te arkes, rafteve dhe marketit;
 • Ben sistemimin e mallit neper raftet e caktuar;
 • Kujdeset qe çdo artikull i raftit te jete i pajisur me çmimin perkates;
 • Kontrollon produktet e rafteve per skadencat dhe i raporton ato tek pergjegjesi apo menaxheri;
 • Kujdeset per plotesimin e nevojave te klienteve;
 • Njeh produktet dhe i promovon ato tek klientet;
 • Ne perfundim te turnit ben mbylljen e kases dhe dorezimin e lekeve prane arkes qendrore;
 • Informon Menaxherin e dyqanit per cdo problem apo avari teknike, ankese klienti, etj;

Kualifikimet

Eksperiencat e punes:

 • Te pakten 1 vit pervoje te meparshme te ngjashem ne kete pozicion;

Kualifikime te tjera:

 • Te njohin dhe perdorin shume mire programet baze te kompjuterit.

Aftesi te tjera:

 • Aftesi shume te mira komunikuese.
 • Aftesi per te operuar me programet baze te kases.

Koha e punes:

Pune me 2 turne, fleksibel me oraret dhe pa obligime shkolle ne vazhdim.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën:

well.rekrutime@alkosgroup.al dhe/ose o.cela@alkosgroup.al

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.