Kasiere

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Applications 0
 • Views 129
Job Overview

Kompania “Infinity Investment” kerkon qe te punesoj “Kasiere” per nevojat e saj te Biznesit.

Ofrojme :

 • Kushte shume te mira pune
 • Page Motivuese

Detyrat

 • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe afrohet prane Arkes se Biznesit
 • Kryen te gjitha metodat e pagesave sipas procedurave standarte ne perputhje me kerkesen e Klientit.
 • Siguron qe te gjitha produktet jane skanuar ne menyre korrekte dhe kontrollon ne monitor pershkrimin, sasine si dhe cmimin qe te perputhen me produktet qe skanohen. Per cdo mosperputhje raporton menjehere tek Kryearketari apo Supervizori.
 • Respekton dhe bashkepunon me koleget per te krijuar nje mjedis te kendshem pune.
 • Zbaton kodin e veshjes dhe kodin e sjelljes dhe siguron te jete me uniforme te plote gjate gjithe kohes ne pune.
 • Zbaton me perpikmeri rregulloren dhe te gjithe procedurat e miratuara.
 • Pranon detyra te tjera sic nevojiten apo kerkohen ne cdo kohe per mbarevajtjen e punes.

Kualifikimet

Kerkohen kandidat qe;

 • Njohin gjuhen angleze
 • Kane eksperience pune.

Kandidatet e interesuara te dergojne nje CV ne adresen job@infinityinvestment.al me shkrimin ne subject “Kasier “

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.