Kasiere

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 6, 2021
 • Applications 0
 • Views 75
Job Overview

Conad rrjeti më i madh i supermarketeve, në Shqipëri, operativ qe prej vitit 2006,

kërkon të punësojë:

 • Kasiere

Kriteret bazë që duhet të plotësojnë kandidatët për këto pozicione janë:

 • mosha nga 20 deri në 50 vje.
 • të jenë dinamikë.
 • të kenë aftesi të mira për të punuar në grup.

Përbën avantazh

 • eksperienca në profile të ngjashme
 • njohja e gjuhës italiane

 

CV-ja duhet të plotësohet me të gjitha të dhënat anagrfike (numër telefoni; titull studimi; eksperiencë pune) dhe të dërgohet në adresën e-mail: hr@conadalbania.al

ose të dorëzohet në një prej supermarketeve Conad në Tiranë.

Per me shume informacion apo dhe per aplikim mund te telefononi ne 0694096043

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.