Kasiere

Punajuaj
 • Post Date: January 10, 2022
 • Apply Before: May 11, 2022
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: Kasiere
Qëllimi i Pozicionit: Përgjegjëse për të ofruar një shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve duke siguruar një proces pagese të shpejtë dhe të saktë.

Detyrat

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo klient që afrohet pranë kasave.
 • Kryen të gjitha metodat e pagesave sipas procedurave standarte në përputhje me kërkesën e klientit.
 • Siguron që të gjitha produktet janë skanuar në mënyrë korrekte dhe kontrollon në monitor përshkrimin, sasinë si dhe çmimin që të përputhen me produktet që skanohen.
 • Për çdo mospërputhje raporton menjëherë tek kryearkëtari apo supervizori i kujdesit ndaj klientit.
 • Kontrollon të gjitha kutitë e hapura që kalojnë në kasë dhe siguron që produkti është i njëjtë me përshkrimin/kodin e kutisë.
 • Për çdo mospërputhje raporton menjëherë tek kryearketari.
 • Respekton dhe bashkëpunon me koleget për të krijuar një mjedis të këndshëm pune.
 • Zbaton kodin e veshjes dhe kodin e sjelljes dhe siguron të jetë me uniformë të plotë gjatë gjithë kohës në punë.
 • Zbaton me përpikmëri rregulloren dhe të gjithë procedurat e miratuara.
 • Pranon detyra të tjera siç nevojiten apo kërkohen në çdo kohe për mbarëvajtjen e punës.

Kualifikimet

Edukimi: Të ketë Diplomë Universitare.

Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme të punës.

Aftësitë:

 • Të jetë e gatshme dhe e aftë të punojë në grup.
 • Të pëlqejë punën me njerëzit dhe të jetë entuziast.
 • Të paturit e një paraqitjeje të denjë është kërkesë.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.

Procedura e Aplikimit:  Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar nëpërmjet njërës nga mënyrat si në vijim:
1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com
2. Duke dërguar me postë në adresën e mëposhtme:

MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.