Kasiere

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Kasiere ne Big Market Zona e Bllokut

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen bllokumenaxher@gmail.com
Cel: 0682051416 ose ne whatsap ne nr 0682051416

Detyrat

 • Mirëpret klientet në ambjentet e marketit.
 • Bën regjistrimin e çdo blerjeje të klientit dhe paisjen e klientit me faturën tatimore.
 • Informon klientelën për fushata apo promocione të ndryshme të marketit.
 • Bën arkëtimin e lekëve dhe evidentimin e valutës fallco.
 • Mban përgjegjësi për kuadrimin e arkës.
 • Kujdeset për rafte të percaktuara nga menaxheri i marketit .
 • Mban pergjegjesi te plote per skadencat dhe rotacionin e tyre ,cmimet e prdukteve te vendosura ne raft,pastertine  higjenen  mirembajtjen e produkteve  ne rafin perkates.
 • Kryen detyra të tjera shtesë të caktuara nga menaxheri i marketit.
 • Mban shënim kërkesat e paplotësuara të klientëve.
 • Ngarkohet me pergjesi te plote ,deri ne largim nga puna nese konstatohet shkelja e nje prej pikave te Nenit 1 te kesaj kontrate.
Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.