Kasiere

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 67
Job Overview

TAKE AND GO kerkon te punesoje; Kasiere

Detyrat

 • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe afrohet prane kasave.
 • Kryen te gjitha metodat e pagesave sipas procedurave standarte ne perputhje me kerkesen e Klientit.
 • Siguron qe te gjitha produktet jane skanuar ne menyre korrekte dhe kontrollon ne monitor pershkrimin, sasine si dhe cmimin qe te perputhen me produktet qe skanohen.
 • Kontrollon skadencat e produkteve dhe njofton furnitorin ne kohe.
 • Per cdo mosperputhje raporton menjehere tek Supervizori.
 • Respekton dhe bashkepunon me koleget per te krijuar nje mjedis te kendshem pune.
 • Sistemon produktet nëpër rafte dhe kujdeset për mirëmbajtjen pastër dhe me rregull të tyre;
 • Kujdeset që të gjitha produktet e ekspozuara në rafte të jenë të pajisura me barkode;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e etiketave të rafteve (çmimi dhe oferta);
 • Ndihmon klientët në rastet kur ata kanë nevojë për ndihmë;

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm/lartë
 • Eksperienca e meparshme ne pozicione te ngjashme perben avantazh.
 • Aftësi shume të mira komunikuese.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
 • Të jetë fleksibël dhe e aftë të punojë ne situata nën trysni.
 • Te karakterizohen nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.
 • Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen e email-it;mariza.jaupi@icloud.com

Ose mund te kontaktojne ne numrin e telefonit; 0696566640

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.