Kategori Menaxher

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 1, 2021
 • Applications 0
 • Views 25
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend. Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.   Pozicioni Vakant: Kategori Menaxher

Detyrat

 • Planifikimi, propozimi dhe zhvillimi i buxhetit dhe të ardhurave për kategorinë qe menaxhon
 • Analizimi i tregut dhe te dhenave per te percaktuar tendencat e konsumatoreve
 • Krijimi dhe zhvillimi i strategjive afatgjata me qellim rritjen e  shitjeve dhe perfitimet e kompanise
 • Propozimi dhe miratimi i cmimeve per cdo produkt te kategorise duke mbajtur ne vemendje terheqjen e konsumatorit
 • Kryerja e porosive të përshtatshme per te siguruar disponueshmërinë e produktit me qellim plotesimin e kërkesave  te konsumatorit
 • Ideimi dhe percaktimi i pozicionimit te kategorise se produkteve duke maksimizuar dukshmërinë
 • Zhvillimi i strategjive dhe ngritja e politikave  per daljen nga tregu te produkteve te pasuksesshme
 • Kerkimi i Furnitoreve te rinj dhe artikujve te rinj me qellim plotesimin e games se artikujve
 • Ngritja,negocimi dhe zhvillimi i marreveshjeve ekskluzive me furnitore te ndryshem
 • Bashkepunim i ngushte me departamentin marketing mbi ideimin dhe propozimin e ofertave sipas sezoneve dhe kalendarit te marketing

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte, preferohet Menaxhim Biznes, Inxhinieri, Drejtesi
 • Te njohe shkelqyeshem gjuhen angleze ( te shkruar dhe te folur), njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh
 • Te kete aftesi shume te mira komunikimi
 • Te kete eksperience minimalisht 2 vjet ne te njejtin
 • Pozicion ne nje kompani te ngjashme
 • Te jete person pozitiv, energjik, me iniciative, kembengules dhe i vetemotivuar
 • Te kete njohuri shume te mira ne perdorimin e programeve baze kompjuterike
 • Te kete aftesi per te punuar ne grup

 

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat : Email : hr@globe.al  

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme . Globe nxit zhvillimin e karrierave dhe promovon talentet !

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.