KËRKOJMË VAJZA PËR PROMOCION

Punajuaj
  • Post Date: January 28, 2022
  • Apply Before: May 29, 2022
  • Applications 0
  • Views 48
Job Overview

KËRKOJMË VAJZA PËR PROMOCION

Bashkohu me skuadren tonë!

Aplikueset duhet të kenë cilësitë e mëposhtme:
• Aftësi shumë të mira në komunikim.
• Të jenë të afta të bejnë prezantim e kompanisë tonë dhe ofertave tona duke punuar në terren.
• Vajza të motivuara për arritjen e objektivave.
• Të jenë fleksibël në punën në grup.
• Eksperienca të mëparshme në këtë pozicion pune përbejnë avantazh .

Ne ofrojmë:
• Pagë motivuese
• Atmosferë miqësore dhe dinamike.

Të gjithë kandidatet e interesuara duhet të aplikojnë në adresën e emailit : kontakt@bleta.net , me CV-në e detajuar në shqip.
Vetëm Kandidatet e përzgjedhura do të njoftohen për intervistë .

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.