KESHILLUES KLIENTI

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 22, 2021
  • Applications 0
  • Views 114
Job Overview

German Computers Ofron Vend pune per Keshillues Klienti me PAGE SHUME TE KENAQESHME.

Qellimi i Pozicionit :

Keshilluesi i Klientit në dyqan merret me shërbimin në njësitë e shitjes duke dhëne informacione apo duke shpjeguar funksionet dhe cilësitë e këtyre mallrave, ofron shërbimin me efikasitet dhe efiçense ndaj klientëve duke mirëmbajtur hapësirën që ka në përgjegjësi

Përgjegjësitë Kryesore:
• Te komunikoje dhe sherbeje klienteve sipas standarteve te kompanise
• Te realizoje objektivin mujor dhe ne grup te shitjeve duke arritur ne menyre te vazhdueshme objektivat e vendosura nga departamenti i shitjeve;
• Pergjegjes per mirembajtjen, organizimin dhe pozicionimin e produkteve ne sektorin e tij;
• Te kete njohuri dhe te monitoroje stokun e produkteve ne sektorin e tij;
• Te menaxhoje ankesat dhe komentet e klienteve sipas standarteve te kompanise
• Te ndjeke dhe te zbatoje procedurat e shitjes
• Te informoje klientin lidhur me cmimet e produktit dhe menyren e mundshme te pageses;
• Te informoje klientin lidhur me gamën e produkteve të ofruara dhe demostron apo shpjegon përdorimin dhe funksionimin e produktit për shitje;
• Keshillon klientin per perdorimin dhe kujdesin lidhur me produktin perkates
• Komunikon ne menyre profesionale me klientet dhe koleget;
• Sigurohet qe klientet te marrin nje sherbim te shpejte dhe cilesor;Kërkesat e pozicionit:
• Aftësi shumë të mira komunikimi;
• Te njohë dhe të zbatojë kodin e etikes dhe të sillet në mënyrë profesionale.
• Njohja e gjuhëve të huaja përbën avantazh.

Ofrojme:

1- Kontrate te rregullt pune,Sigurime shoqerore dhe shëndetësore
2- Pune 8 ore
3- Paga Shume Shume e kenaqshme
4- Kushte shume komode pune
5- Bonuse në varësi të performances

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të aplikoni : personel@germancomputers.al
Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur , te cilet plotesojne kriteret e kerkuara per kete pozicion.

Ps:
Të punosh në German Computers është si të punosh me miqtë e tu.
Ne besojmë në komunikimin e mirë dhe nxisim informimin e njëri-tjetrit dhe klimën harmonike në vendin e punës.
Ne synojmë që të ndërtojmë një skuadër të qendrueshme,te kualifikuar , te talentuar dhe te mirepaguar.

Job Detail
  • Career LevelExecutive
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.