Kompleks ne Spitalle, kerkon: Kamarier/e Restoranti, Pjatalarese dhe Kujdestare per te lodrat. Paga 240-400

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 56
Job Overview

Për një Kompleks në Durrës (zona Spitalle), po kërkojmë:

– Kamarier/e Restoranti me eksperiencë
Paga 35.000-40.000 lekë

– Kujdestare per femijet te lodrat
E hene – E premte , 08:00 – 15:00
Paga 24.000 lekë plus sigurime

– Sanitare/Pjatalarese
Orari 14:00-23:00
Paga 27.000-30.000 leke

Per aplikime kontaktoni në 069 36 19 617

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.