Konsulent/e Imobiliar

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 17, 2021
  • Apply Before: June 15, 2022
  • Applications 0
  • Views 16
Job Overview

RE/MAX Alpha, pjese e rrjetit imobiliar me te madh ne bote ne fushen e pasurive te paluajtshme
po kerkon te rinj dhe te reja te cilet kane energjine dhe deshiren per te filluar nje karriere te re
dhe hapat e para te sipermarrjes ne fushen e pasurive te paluajtshme.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme :

– Te jene mbi moshen 23 vjec
– Te kene perfunduar arsimin e larte
– Te njohin gjuhen angleze (njohja e nje gjuhe te dyte perben avantazh)
– Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bindese
– Te jene energjik dhe ambicioz
– Eksperienca e meparshme ne sektorin e shitjeve perben avantazh

Nese mendon se i ploteson kriteret e mesiperme, dergo aplikimin tend ne: info.alpha@remax-albania.al
Tel. 0676805600

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.