Konsulent/e shitjeje

Application deadline date has been passed for this Job.
Punajuaj
 • Post Date: December 12, 2021
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

Delta është pjesë e DELTA GROUP ku bëjnë pjesë kompanitë Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss, Dast dhe Delta.
Delta është lider në tregtimin e pllakave, parketeve, hidrosanitareve dhe shumë aksesorëve të ndryshëm.
Gjithashtu zotëron eksluzivitetin e disa kompanive të njohura ndërkombëtare si Aparici, Hansgrohe, Duravit, Geberit, Krono etj.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës
dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.

Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Konsulent/e shitjeje

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatet:

 • Te kete perfunduar arsimin e mesem ose te larte
 • Aftesi te mira komunikimi
 • Aftesi te mira per te punuar ne grup
 • Mosha e preferuar 23-35 vjec
 • Eksperienca te meparshme ne kete fushe perbejne avantazh
 • Vendbanimi: Durres ose TiraneSi t
ë aplikoni:
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën : hr@delta.al
Me miresjellje ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerezore, DELTA GROUP.

Tek ne CV-ja juaj eshte e sigurte dhe do te trajtohet ne konfidencialitet te plote.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.