Konsulent imobiliar

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 16
Job Overview

Century 21 Prestige kerkon te punesoje konsulent imobiliar.

Kriteret e kerkuara:
1. Mbi 23 vjec
2. Person i shkathet dhe energjik
3. Eksperienca ne shitje perben avantazh por jo domosdoshmeri

Nese je i interesuar mos hezito, apliko tani: info@c21prestige.al

Adresa: Rruga e Elbasanit, perballe Ambasades Amerikane

Cel. : 0694704132

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.