Konsulent Imobiliar

Punajuaj
  • Post Date: December 20, 2021
  • Apply Before: May 18, 2022
  • Applications 0
  • Views 4
Job Overview

Form Properties & Design eshte duke kerkuar Konsulent Imobiliar qe t’i bashkohen skuadres tone.

Kualifikimet

1. Te kete perfunduar arsimin e larte.
2. Te jete njohes i mire i gjuhes angleze.
3. Preferohet te kete eksperience ne shitje.
4. Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
5. Aftesi per te punuar ne grup.
6. Aftesi per tu pershtatur me punen ne zyre dhe terren  

Ofrojme:  
1. Komisione ne baze te performances.
2. Mundesi karriere.
3. Nje tjeter dimension i real estate ne Shqiperi.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit realtyform2021@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.