Konsulent Imobiliar

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 17, 2021
  • Apply Before: January 16, 2022
  • Applications 0
  • Views 10
Job Overview

 

Form Properties & Design eshte duke kerkuar Konsulent Imobiliar qe t’i bashkohen skuadres tone.

Kualifikimet

1. Te kete perfunduar arsimin e larte.
2. Te jete njohes i mire i gjuhes angleze.
3. Preferohet te kete eksperience ne shitje.
4. Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
5. Aftesi per te punuar ne grup.
6. Aftesi per tu pershtatur me punen ne zyre dhe terren

Ofrojme:  
1. Page baze + bonuse.
2.  Mundesi karriere.
3. Nje tjeter dimension i real estate ne Shqiperi.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit realtyform2021@gmail.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.