Konsulent Shitjesh

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview

Kompania S-ProCosmetics Shpk kerkon te punesoje;

Konsulent Shitjesh (Sales Representative) per produkte kozmetike profesionale per Brandet Lider Paul Mitchell dhe K18 Hair.

Kualifikimet

 • Te kete aftesi te mira ne shitje ose marketing;
 • Preferohet experience pune e ngjashme e mepareshme;
 • Aftesi te mira negociuese per te mbyllur marreveshje;
 • Paga mbi nivelin e tregut

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen e email-it ;info@spc.al

0696067539

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.